Henter indhold...
Alder


171 tilbud fundet hos 107 organisationer

Deriblandt 109 virtuelle / online tilbud

Morgensang på Svinninge Bibliotek

Mærk glæden brede sig i krop og sind, når vi i fællesskab synger sange fra Højskolesangbogen. Birgit Toftegaard synger for og Sigrid Diness sidder ved klaveret. Alle er velkomne - uanset niveau.

Svinninge
Holbæk Bibliotekerne
50-120 år

Morgensang på Holbæk Bibliotek

Mærk glæden brede sig i krop og sind, når vi i fællesskab synger sange fra Højskolesangbogen. Birgit Toftegaard synger for og Sigrid Diness sidder ved klaveret. Alle er velkomne - uanset niveau.

Holbæk
Holbæk Bibliotekerne
50-120 år

Fælleslæsning

Få højtlæst en novelle og et digt og deltag i en guidet samtale om litteraturoplevelsen. Kræver hverken forberedelse eller forudgående kendskab til litteratur.

Holbæk Kommune
Holbæk Bibliotekerne
15-120 år

ADHD Café Vestsjælland

Kom og mød andre med ADHD inde på livet vi har åbent hver tirsdag fra kl 15 til kl 20, nogle tirsdag kun for personer over 13 år. Hovedgaden 38 4420 Regstrup

Regstrup
ADHD-foreningen (tidl. DAMP-foreningen)
alle aldre

Fællesskab for PTSD og komplekst PTSD-ramte og pårørende

Fællesskab for PTSD-ramte og pårørende, online eller i en af vores lokalforeninger.

Odense Kommune, Aalborg Kommune, Holbæk Kommune, Viborg Kommune, Vejle Kommune, Køge Kommune, Hillerød Kommune, Københavns Kommune
Landsforeningen for PTSD-ramte og pårørende
18-120 år

Samspil i familien

I nogle familier er hverdagen være fyldt med konflikter, og her kan der være brug for hjælp. Vi tilbyder derfor et konstruktivt vejledningsforløb til familier.

Holbæk Kommune
Holbæk Kommune
alle aldre

SAND Vestsjælland

I SAND har man som hjemløs og tidligere hjemløs mulighed for at møde andre, der har stået i samme situation som en selv. Du kan bla. få indblik i de rettigheder og pligter, som du har som hjemløs,

Holbæk Kommune
SAND
18-120 år

Fælleslæsning for demensramte og pårørende

En læseguide læser en eller flere tekster om et fælles tema højt og vi taler om emner i teksterne, som bringer minder frem hos deltagerne. Vi supplerer med filmklip eller musik der passer til temaet.

Holbæk
Holbæk Bibliotekerne
50-110 år

Ønskeland - et pausehus for alvorligt og kronisk syge børn og deres familie

Ønskeland tilbyder rekreative ophold til sygdomsramte familier.

Aarhus Kommune, Aalborg Kommune, Odense Kommune, Københavns Kommune, Herning Kommune, Bornholms Regionskommune, Hvidovre Kommune, Roskilde Kommune, Herlev Kommune, Viborg Kommune, Hjørring Kommune, Kolding Kommune, Esbjerg Kommune, Holbæk Kommune, Guldborgsund Kommune, Randers Kommune, Slagelse Kommune, Aabenraa Kommune, Viborg Kommune, Haderslev Kommune, Frederikshavn Kommune, Brovst
Ønskeland
3-15 år

Ugentlig ungefællesskab for unge mellem 16 og 35 år

Sind Ungdom Holbæk

Holbæk
Sind Ungdom
16-35 år

Netværksgrupper for plejefamilier / Smag på Fællesskabet

Børnehjælpsdagens projekt 'Smag på fællesskabet' har til formål at skabe netværk imellem plejebørn og plejefamilier. Vær med i en netværksgruppe á 3 plejefamilier (børn og voksne) i efteråret 2024.

Albertslund Kommune, Allerød Kommune, Ballerup Kommune, Brøndby Kommune, Brøndby Kommune, Dragør Kommune, Egedal Kommune, Fredensborg Kommune, Frederiksberg Kommune, Frederikssund Kommune, Furesø Kommune, Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Gladsaxe Kommune, Glostrup Kommune, Greve Kommune, Gribskov Kommune, Guldborgsund Kommune, Halsnæs Kommune, Helsingør Kommune, Herlev Kommune, Hillerød Kommune, Holbæk Kommune, Hvidovre Kommune, Høje-Taastrup Kommune, Hørsholm Kommune, Ishøj Kommune, Københavns Kommune, Lolland Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Næstved Kommune, Odsherred Kommune, Ringsted Kommune, Roskilde Kommune, Rudersdal Kommune, Rødovre Kommune, Slagelse Kommune, Solrød Kommune, Sorø Kommune, Stevns Kommune, Tårnby Kommune, Vallensbæk Kommune, Assens Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Kerteminde Kommune, Langeland Kommune, Middelfart Kommune, Nordfyns Kommune, Nyborg Kommune, Odense Kommune, Svendborg Kommune
Børnehjælpsdagen
alle aldre

Spiseforstyrrelse og selvskade - samtaleforløb til familier

Holbæk Kommune tilbyder samtaleforløb til familier, altså både forældre og børn, som oplever udfordringer med selvskade.

Holbæk
Holbæk Kommune
0-18 år

Friplads 18+

Her kan du søge om friplads til en sportsgren/fritidsaktivitet.

Holbæk
Holbæk Kommune - Friplads 18+
18-120 år

Den boligsociale helhedsplan for Holbæk by

Helhedsplanen arbejder målrettet med børn, unge og familier i boligsociale områder. Vi hjælper med alt fra beskæftigelse, uddannelse, fysisk og mental sundhed samt generel tryghed og trivsel.

Holbæk
Den boligsociale helhedsplan for Holbæk by
alle aldre

Selvforståelsesforløb til unge 13 -17 år med en autismediagnose

Er du mellem 13 og 17 år og har fået en autismediagnose? Så har du mulighed for at deltage i samtaler med én, som ved noget om autisme.

Holbæk
Holbæk Kommune
13-17 år

Ungegruppen

Familiehuset i Holbæk tilbyder et gruppeforløb til unge, der har et ønske om at arbejde med at blive bedre til at forstå egne og andres behov og følelser og samtidig være en del af et fællesskab.

Holbæk
Holbæk Kommune
13-18 år

Åben Kirke

Vi hjælper efter behov og vores evner

Holbæk
Holbæk
10-120 år

R&R2 - ADHD

For at få hverdagen med uddannelse, job og familieliv til at fungere skal man kunne planlægge, overskue tid, løse opgaver, styre sine følelser og samarbejde med andre.

Holbæk
CSU Holbæk
18-120 år

De grønne pigespejdere

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos de grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

Holbæk
De grønne pigespejdere
5-99 år

LykkeLiga

Vi spiller LykkeLiga Håndbold hver lørdag i Sportsbyen i Holbæk. Er du i tvivl om det er noget for dig, så ring gerne til mig på 2782 7050

Holbæk
Lykkeliga
5-22 år

OMBOLD Holbæk

Kom og vær med til fodboldtræning, hvor fokus er at være en del af et fællesskab.

Holbæk
OMBOLD
18-75 år

Holbæk Krolf

Motion og socialt samvær for M/K Turneringer og konkurrencer. Vi mødes hver mandag og torsdag fra kl. 09:45-12:00

Holbæk
Holbæk Krolf
18-120 år

Åbent hus på Observatoriet

Observatoriet holder åbent hus den første søndag i september. Kom forbi og oplev den naturvilde sciencepark med aktiviteter både indendørs og udendørs. Mød også de astronomiske foreninger BAV og KAF.

Tølløse
Observatoriet i Brorfelde
alle aldre

Få besøg af en historiefortæller

Fortalte historier får mennesker til at genkende hinanden på et dybere plan. Vi kan fortælle, så det rasler i hængslerne, og vi kan lære jer noget om, hvordan I selv kan bruge fortælling i jeres møder

Holbæk
Odins Ravne
3-100 år

Get2Sport Holbæk

Bor du i et af de boligsociale områder i Holbæk og har du børn der gerne vil gå til fodbold, basketball, ridning, svømning, dans, gymnastik eller noget helt andet? Vi hjælper jer hele vejen...

Holbæk Kommune
UngHolbæk
0-18 år

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top